Ben jij al bekend met het begrip lijfrente? Lees alle voordelen van zo een lijfrente en geniet snel van extra geld!

- appartement verkopen en terug huren -

Ik wil mijn...

Appartement verkopen en terug huren

Appartement verkopen en terug huren

Ik wil mijn appartement verkopen en terug huren, dat schept veel mogelijkheden. Waarom zou u uw appartement willen verkopen? Daar zijn veel redenen voor: noodzaak, andere woning willen kopen, emigreren, erfenis of u wilt graag profiteren van de meerwaarde van uw appartement.

Hoe werkt het? De Huizenkoopman koopt uw appartement. Dat kan heel snel gaan omdat hij een investeerder is die snel kan handelen. Wilt u graag weten hoe we te werk gaan?

appartement verkopen en terug huren

appartement verkopen en terug huren

Appartement verkopen en terug huren: Alles in overleg

Nodige informatie vindt u ook op de pagina Ik wil mijn huis verkopen’. Contact met ons opnemen gaat natuurlijk altijd sneller en het blijft vrijblijvend.

Daarna kunt u het appartement terug huren van ons. Hoe lang u het appartement wilt huren, bepalen we samen in overleg. Sterker nog, in samenspraak is het mogelijk om de huur die u betaald heeft gedurende een bepaalde periode af te trekken van de koopsom.  Wilt u liever voor een langere periode het appartement huren? Ook dat kan, dan maken we samen een huurovereenkomst op.

appartement verkopen en terug huren

Appartement verkopen en terug huren, dat is profiteren van de meerwaarde

Profiteren van de meerwaarde. Dit is een zeer goede reden waarom u uw appartement aan De Huizenkoopman verkoopt en terug kan huren.  Zo krijgt u de complete meerwaarde van het appartement in uw handen en zo is het mogelijk om rustig op zoek te gaan naar een ander appartement, mocht u dat willen.

Hoe werkt dat?

Stel: Uw appartement is meer waard dan waarvoor je het origineel kocht. Er is dus een meerwaarde opgebouwd. Dat geld zou je graag zelf willen beheren zodat u uw eigen keuzes kunt maken wat u ermee doet.

Wij kopen uw appartement, u kiest ervoor om het terug te huren van ons. Door de verkoop van uw appartement komt die bepaalde meerwaarde vrij. 

De Huizenkoopman koopt uw appartement en u huurt het terug van ons.

Voordelen?

  • U beschikt over de meerwaarde die u opbouwde
  • U blijft in het appartement wonen
  • Hierdoor kunt u keuzes maken in de tijd die u daarvoor nodig heeft.

U verkoopt uw appartement, De Huizenkoopman koopt het appartement en u kan het appartement van ons terug huren.

De Huizenkoopman

betrouwbaar en persoonlijk

Advies nodig of benieuwd naar hoeveel jouw woning waard is? 

Alex helpt je graag verder!