Ben jij al bekend met het begrip lijfrente? Lees alle voordelen van zo een lijfrente en geniet snel van extra geld!

Ontmoet De Huizenkoopman

De Huizenkoopman koopt uw huis

Wie is De Huizenkoopman?

De Huizenkoopman koopt uw huis. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de duurtijd, prijs of rompslomp die daarbij komt kijken. Geen documenten aanvragen bij de officiële instanties, geen EPC-waardes uitzoeken, dat hoeft u niet te doen. Ook de notaris wordt voor u of samen met u geregeld.

De Huizenkoopman is al tientallen jaren actief in de vastgoedsector en in de aankoop van huizen. Daardoor kent hij de waarde van een woning of huis en daardoor kan hij ook direct uw eigendom kopen aan een eerlijke marktwaarde en prijs. Als investeerder kan De Huizenkoopman uw woning of huis direct kopen zonder opschortende voorwaarden. Daarom is hij al vele jaren een betrouwbare partner!

1989

2023

Meerwaarde huis ontvangen
De Huizenkoopman

Uw huis verkopen

Uw huis verkopen doe je niet elke dag. Dat kost vaak veel tijd. Misschien heeft u die tijd niet of is er een bepaalde noodzaak om uw huis te verkopen.  Neem dan contact op met ons, wij helpen u in elke mate van het mogelijke. Ook als u uw droomwoning gevonden hebt en een snelle verkoop wenst van uw eigen huis, neem contact op, we komen langs.

Hoe werkt De Huizenkoopman?

  1. Neem contact met ons op en binnen de 24 uur reageren we.
  2. Tijdens een telefoongesprek bespreken we uw wensen, mogelijkheden en een eventuele bezichtiging
  3. Wij komen uw woning bezichtigen en bepalen we de waarde.
  4. U ontvangt een vrijblijvend bod op uw huis of woning.


We bieden u graag een persoonlijke service aan en informeren u, indien gewenst, over het hele proces. De Huizenkoopman koopt uw huis zodat u over de financiële middelen beschikt die u op dat moment nodig heeft. Dat kunnen we snel, discreet en efficiënt regelen met en voor u.

Dus, wilt u uw huis snel verkopen? Laat het ons weten want u verkoopt, De Huizenkoopman koopt.

De Huizenkoopman, uw partner in aankoop bij verkoop van uw woning.

Bert en LisseAntwerpen
Lees verder
De Huizenkoopman gaf ons meteen vanaf moment 1 een vertrouwd gevoel. De complexe materie werd door Alex heel duidelijk uitgelegd.
JosSint-Niklaas
Lees verder
Samen met De Huizenkoopman ben ik een keer aan tafel gegaan om de verkoop van mijn huis te bespreken. Hij nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen, en na het bod moest ik niet lang twijfelen. Nog geen seconde spijt van gehad!
Jeanne en ViktorGent
Lees verder
Vertrouwd, snel en correct. Meer hebben wij niet te vertellen over De Huizenkoopman!
KarelAntwerpen
Lees verder
De Huizenkoopman maakte de verkoop van het huis plezant. Ik keek enorm op tegen al het uitzoekwerk. Maar met de kennis van De Huizenkoopman was mijn huis zo verkocht, en kon ik genieten van mijn kleiner appartementje wat deugd doet!
SamDendermonde
Lees verder
In de coronapandemie ben ik mijn job kwijtgeraakt. Daarnaast had ik al lang de voorkeur om wat kleiner te gaan wonen. De Huizenkoopman regelde de verkoop van mijn woning waardoor ik snel mijn droomappartement kon kopen.
Ilse & XanderBorgerhout
Lees verder
Samenwerken met De Huizenkoopman was echt fijn. Hij legde alles goed uit en zorgde er voor dat wij snel een bod kregen.
FritsGenk
Lees verder
Nadat ik Alex sprak aan de telefoon hebben we snel een gesprek ingepland. Hij heeft er voor gezorgd dat de verkoop van mijn huis soepel ging en dat ik snel mijn geld had. Zo kon ik meteen het appartement kopen wat ik al langer op het oog had. Dat was anders nooit op tijd gelukt.
Vorige
Volgende

De Huizenkoopman

betrouwbaar en persoonlijk

Advies nodig of benieuwd naar hoeveel jouw woning waard is? 

Alex helpt je graag verder!