Ben jij al bekend met het begrip lijfrente? Lees alle voordelen van zo een lijfrente en geniet snel van extra geld!

Blogbericht

Help! Ik krijg mijn huis of woning niet verkocht

Help! Ik krijg mijn huis of woning niet verkocht

Krijg je jouw huis niet verkocht? De Huizenkoopman helpt

We kunnen er niet omheen: De woningmarkt koelt weer af. Meer en meer huizen worden te koop aangeboden op de vastgoedmarkt, en de keuze voor een zoekende koper wordt groter. Het gevolg voor jou is niet fijn, want jij krijgt jouw huis niet verkocht. Iets wat een tijdje geleden nog eenvoudig was, blijkt nu opeens een stuk moeilijker te zijn. Daarnaast is het verkopen van een huis via de traditionele makelaar ook een arbeidsintesief en tijdrovende klus. Er moet eerst een overeenkomst gemaakt worden met de makelaar, dan moet de woning tekoop aangeboden worden en dan moet je ook nog een juiste koper vinden. Iedere stap in dit proces kost tijd, energie en geld. Bij De Huizenkoopman hebben wij begrip voor jouw situatie en bieden wij meteen een oplossing. Vandaag nog als het moet. Krijg jij jouw huis niet verkocht? De Huizenkoopman helpt!

Jouw huis vandaag nog verkocht

Krijg jij jouw huis niet verkocht? De Huizenkoopman regelt het voor je. Jouw huis meteen verkopen is mogelijk. Je bent waarschijnlijk al lang aan het wachten op de juiste koper. De makelaar krijgt het niet voor elkaar om een koper te vinden voor jouw woning. En is er wel een koper gevonden? Dan moet deze natuurlijk ook nog een goede prijs willen geven voor jouw woning. De Huizenkoopman maakt dit proces niet alleen een stuk aangenamer, maar ook zorgeloos voor jou. Je wil jouw huis snel verkopen, en iedere dag dat je wacht is een dag te veel. En dan komt De Huizenkoopman in het spel. De Huizenkoopman is geen makelaar, maar een investeerder in vastgoed. Geen groot bureau en minder complexe regels en voorwaarden, wel een persoonlijk aanspreekpunt en oplossing op maat. Want geen enkele situatie is hetzelfde. Wens jij jouw woning direct te verkopen voor een eerlijke prijs? Neem contact met ons op en we plannen meteen een adviesgesprek in.

Geen onnodige kosten en meteen genieten van de waarde van jouw woning

Je bent al lang aan het wachten op een koper voor jouw huis, maar er is haast bij geboden. Dan loont het om af te wijken van de traditionele verkoopmethoden via een makelaar. Naast dat De Huizenkoopman jouw woning snel koopt, biedt het ook nog meer voordelen. Zo betaal je de makelaar ook een aanzienlijk bedrag voor zijn diensten. De Huizenkoopman rekent geen bureau- en managementkosten. Daarnaast wordt er ook meteen een eerste deel van het verkoopbedrag overgemaakt bij overeenkomst. Hoe ziet deze overeenkomst er uit? Dat bepalen we samen. Wil je bijvoorbeeld nog wel blijven wonen in het huis en ondertussen een maandelijkse som geld ontvangen? Ook dat is mogelijk voor De Huizenkoopman. Jouw huis niet verkocht krijgen vraagt om hulp van De Huizenkoopman.

Jouw huis meteen verkocht met De Huizenkoopman

Bel De Huizenkoopman op 0470 372 526 of stuur een mailtje naar info@dehuizenkoopman.be. Wil je snel een bod ontvangen? Vul dan ons intake-formulier in.

De Huizenkoopman

betrouwbaar en persoonlijk

Advies nodig of benieuwd naar hoeveel jouw woning waard is? 

Alex helpt je graag verder!