Ben jij al bekend met het begrip lijfrente? Lees alle voordelen van zo een lijfrente en geniet snel van extra geld!

- Meerwaarde ontvangen -

Ik wil...

Meerwaarde ontvangen

Ik wil mijn...

huis verkopen huis verkopen zonder makelaar meerwaarde ontvangen huis verkopen en terug huren woningwaarde bepalen huis laten schatten

Meerwaarde huis ontvangen

U heeft een huis met meerwaarde en u wilt graag van deze meerwaarde ontvangen. Maar de meerwaarde zit vast in de woning en is daarom niet vrij te besteden. Door deze meerwaarde te ontvangen kunt u volop genieten van uw opgebouwde vermogen. Dit allemaal terwijl u eigenaar blijft van uw woning.

Meerwaarde huis ontvangen

Meerwaarde ontvangen

Meerwaarde ontvangen

Meerwaarde huis ontvangen: Hoe werkt het?

Meerwaarde woning
De marktwaarde van uw huis is bekend. Hierdoor is ook de meerwaarde van uw huis bekend. De Huizenkoopman kan deze meerwaarde nu aan u betalen. Dit gebeurt in de vorm van maandelijkse betalingen.

Maandelijkse betalingen
De koopsom van uw huis is bekend. Hierdoor is ook de overwaarde van uw huis bekend. De Huizenkoopman kan deze overwaarde nu aan u betalen. Dit gebeurt in de vorm van maandelijkse aanbetalingen.

Levenslang woonrecht
Omdat u eigenaar blijft van uw huis, heeft u een levenslang woonrecht. Uiteindelijk verkrijgt De Huizenkoopman de volledige eigendom van de woning pas zodra u de woning verlaat. Dit kan doordat er geen einddatum in de notariële overeenkomst staat. In plaats daarvan wordt de juridische term metterwoon verlaten opgenomen in de overeenkomst. Dit betekent dat De Huizenkoopman pas over uw huis kan beschikken als u de woning definitief verlaat.

Eerste kooprecht
Pas als de langstlevende definitief het huis verlaat, kan De Huizenkoopman hierover beschikken. Op dat moment zult u het restant van de koopsom via de notaris ontvangen. De Huizenkoopman verwerft in het begin niet zozeer uw huis maar eerder het eerste kooprecht op uw huis. In ruil voor dit eerste kooprecht ontvangt u de maandelijkse betalingen zoals overeengekomen.

Meerwaarde ontvangen

Meerwaarde huis ontvangen creëert zekerheid

De meerwaarde van uw huis ontvangen levert u extra financiële vrijheid op. Door de maandelijkse betalingen kunt u optimaal genieten van uw pensioen. Ook heeft u zekerheid dat uw huis altijd de afgesproken koopsom opbrengt, ongeacht wat de woningmarkt in de toekomst gaat doen.

De Huizenkoopman

betrouwbaar en persoonlijk

Advies nodig of benieuwd naar hoeveel jouw woning waard is? 

Alex helpt je graag verder!