Ben jij al bekend met het begrip lijfrente? Lees alle voordelen van zo een lijfrente en geniet snel van extra geld!

- Huis verkopen -

Ik wil mijn...

Huis verkopen

Ik wil mijn...

huis verkopen huis verkopen zonder makelaar meerwaarde ontvangen huis verkopen en terug huren woningwaarde bepalen huis laten schatten

Huis verkopen

Huis verkopen. Hoeveel kost mijn huis? Huis verkopen zonder makelaar? Allemaal vragen en gedachten die door uw hoofd gaan als u uw huis wilt verkopen. Een huis verkopen is altijd een spannende tijd.  Moet ik een makelaar inschakelen? Of zal ik mijn huis zelf verkopen? Dit vraagt u zich als huiseigenaar waarschijnlijk af bij het verkopen van uw huis of appartement.

De belangrijkste vraag zal altijd zijn: Hoeveel is mijn huis waard? Prijsbepaling zorgt ervoor dat u uw droomhuis kan kopen of snel dat stuk bouwgrond kan kopen waar zoveel interesse in is. Ook kunt u een noodzaak ervaren waardoor het huis snel verkocht moet worden. U kan dus uw huis verkopen aan De Huizenkoopman.

De Huizenkoopman koopt uw huis.

huis verkopen

Huis verkopen

Huis verkopen

Uw huis verkopen aan De Huizenkoopman

Naast de prijs zijn de voorwaarden bij verkoop misschien net zo belangrijk. Is de EPC-waarde van het huis goed? Is er een bodemattest aangevraagd? Behoort het huis tot een verkaveling? Zijn er nieuwe regels opgelegd die u misschien niet weet?

De Huizenkoopman regelt alles voor u als u uw huis wenst te verkopen.

Dát is de kracht van De Huizenkoopman. Naast het kopen van uw huis, regelt hij alle voorwaarden die daaraan verbonden zijn. Dat betekent dat u naast de financiële zekerheid ook nog compleet wordt ontzorgd van A tot Z.

Huis verkopen

Meerwaarde bij huis verkopen

Is het huis ondertussen meer waard dan waarvoor u het gekocht heeft? Perfect! We kunnen u de meerwaarde direct geven zodat u verder kan met het zoeken of uitkiezen van uw droomhuis.  De Huizenkoopman kan snel schakelen en een reëel bod geven voor uw huis.  Als investeerder kan hij snel uw huis kopen wanneer u beslist om het huis te verkopen. Zeker als daar een opgebouwde meerwaarde aan verbonden is.

Huis verkopen

Snel uw huis verkopen

Snel uw huis verkopen, dat kan! Je neemt eerst contact met ons op. Wij maken telefonisch een afspraak. Daarna komen wij uw huis of woning bezichtigen en als desgewenst geven we u een eerlijk bod.  Het kan allemaal erg snel gaan. 

Door zijn jarenlange ervaring in de huizenmarkt en immobiliën, kent De Huizenkoopman de marktprijzen van huizen.  Ook weet hij als geen ander wat er eigenlijk allemaal bij komt kijken als u uw huis verkoopt.  Die randverschijnselen regelt hij ook voor u.

Daarom kan De Huizenkoopman uw huis snel kopen als u beslist om het huis te verkopen! Neem snel contact op dan komen wij nog sneller bij u terug!

U verkoopt, De Huizenkoopman koopt.

De Huizenkoopman

betrouwbaar en persoonlijk

Advies nodig of benieuwd naar hoeveel jouw woning waard is? 

Alex helpt je graag verder!