Ben jij al bekend met het begrip lijfrente? Lees alle voordelen van zo een lijfrente en geniet snel van extra geld!

Samen naar de beste oplossing voor jou

Werkwijze

De werkwijze van De Huizenkoopman

Bij de Huizenkoopman specialiseren wij ons al meer dan 30 jaar in de aankoop, verkoop en ontwikkeling van vastgoed. Door onze expertise en ons uitgebreide netwerk van gemeenten, aannemers, investeerders, makelaars en notarissen zijn wij de ideale partner in de verkoop of aankoop van uw woning.

1

Neem contact op

De Huizenkoopman koopt vandaag nog uw woning over zonder ontbindende voorwaarden. Of u nu in een bungalow, appartement, tussenwoning of vrijstaande woning woont. Neem contact met ons op en u hoort binnen 24 uur van ons!

2

Telefonisch gesprek

Tijdens een telefonisch gesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Indien gewenst wordt er een moment voor een bezichtiging gepland.

3

Wij komen de woning bezichtigen

Tijdens een bezichtiging kunnen we een waardebepaling uitvoeren. Wij kunnen snel een inschatting maken van de waarde van uw woning en brengen na iedere bezichtiging een bod uit.

4

U ontvangt een vrijblijvend bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een vrijblijvend bod op uw woning. De uiteindelijke beslissing over de verkoop van uw woning is nu aan u.

De Huizenkoopman, uw partner in aankoop bij verkoop van uw woning.

Bert en LisseAntwerpen
Lees verder
De Huizenkoopman gaf ons meteen vanaf moment 1 een vertrouwd gevoel. De complexe materie werd door Alex heel duidelijk uitgelegd.
JosSint-Niklaas
Lees verder
Samen met De Huizenkoopman ben ik een keer aan tafel gegaan om de verkoop van mijn huis te bespreken. Hij nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen, en na het bod moest ik niet lang twijfelen. Nog geen seconde spijt van gehad!
Jeanne en ViktorGent
Lees verder
Vertrouwd, snel en correct. Meer hebben wij niet te vertellen over De Huizenkoopman!
KarelAntwerpen
Lees verder
De Huizenkoopman maakte de verkoop van het huis plezant. Ik keek enorm op tegen al het uitzoekwerk. Maar met de kennis van De Huizenkoopman was mijn huis zo verkocht, en kon ik genieten van mijn kleiner appartementje wat deugd doet!
SamDendermonde
Lees verder
In de coronapandemie ben ik mijn job kwijtgeraakt. Daarnaast had ik al lang de voorkeur om wat kleiner te gaan wonen. De Huizenkoopman regelde de verkoop van mijn woning waardoor ik snel mijn droomappartement kon kopen.
Ilse & XanderBorgerhout
Lees verder
Samenwerken met De Huizenkoopman was echt fijn. Hij legde alles goed uit en zorgde er voor dat wij snel een bod kregen.
FritsGenk
Lees verder
Nadat ik Alex sprak aan de telefoon hebben we snel een gesprek ingepland. Hij heeft er voor gezorgd dat de verkoop van mijn huis soepel ging en dat ik snel mijn geld had. Zo kon ik meteen het appartement kopen wat ik al langer op het oog had. Dat was anders nooit op tijd gelukt.
Vorige
Volgende

De Huizenkoopman

betrouwbaar en persoonlijk

Advies nodig of benieuwd naar hoeveel jouw woning waard is? 

Alex helpt je graag verder!