Ben jij al bekend met het begrip lijfrente? Lees alle voordelen van zo een lijfrente en geniet snel van extra geld!

Een antwoord op de meest gestelde vragen aan De Huizenkoopman

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen aan De Huizenkoopman

Wij begrijpen dat het verkopen van een woning veel vragen met zich mee kan brengen. Ook wanneer u uw woning wilt verkopen aan een opkoper. Juist daarom willen we u graag helpen bij het vinden van de juiste informatie voor uw beslissingen. Hieronder vindt u daarom enkele veelgestelde vragen. Mocht uw vraag hier niet tussen staan. Neem dan zeker even contact met ons op. Wij zullen u dan persoonlijk antwoord geven op uw vragen.

Bij De Huizenkoopman kunt u vandaag nog uw huis verkopen. Wij hebben een netwerk aan investeerders achter ons waardoor wij zonder ontbindende voorwaarden kunnen kopen. Dit betekent dat u vandaag nog financiële zekerheid kunt hebben. 

Ja dat kan, hier zijn verschillende constructies voor mogelijk afhankelijk van de gewenste huurperiode. Bent u van plan om slechts enkele maanden of jaren te huren? Dan kan de huursom van deze periode in mindering worden gebracht op de uiteindelijke verkoopsom. Wilt u graag voor een langere periode (meerdere jaren) terug huren? Dan kan hier een huurovereenkomst voor worden opgesteld. Laat ons uw wensen we weten en denken hier graag in mee! 

Wilt u uw huis snel laten verkopen? Dan bepaalt u de overdrachtsdatum en zorgen wij dat het koopcontract op tijd kan worden ondertekend.

De overdrachtsdatum is echter niet altijd de datum dat u de sleutels van de verkochte woning in dient te leveren. Wanneer u uw huis aan De Huizenkoopman verkoopt is het namelijk ook mogelijk om de woning na de verkoop terug te huren.

Daar kunnen wij heel kort in zijn: Geen enkele situatie is hetzelfde, dus wij hebben ook geen vaste verkoopsopties. Samen bepalen welke verkoopsoptie in jouw situatie het beste is, en daar gaan we mee verder. Wij zijn hier volledig flexibel in.

Voor u een bod kan ontvangen houden we eerst een kort verkenningsgesprek. Wij stellen u een aantal vragen die voor ons essentieel zijn om te bepalen wat de waarde is van uw woning. Vervolgens krijgt u een bod conform uw woning & de markt.

Nog andere vragen? Neem contact met ons op!

Of krijg meteen een expert aan de lijn door te bellen naar 0470 372 526.

De Huizenkoopman, uw partner in aankoop bij verkoop van uw woning.

Bert en LisseAntwerpen
Lees verder
De Huizenkoopman gaf ons meteen vanaf moment 1 een vertrouwd gevoel. De complexe materie werd door Alex heel duidelijk uitgelegd.
JosSint-Niklaas
Lees verder
Samen met De Huizenkoopman ben ik een keer aan tafel gegaan om de verkoop van mijn huis te bespreken. Hij nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen, en na het bod moest ik niet lang twijfelen. Nog geen seconde spijt van gehad!
Jeanne en ViktorGent
Lees verder
Vertrouwd, snel en correct. Meer hebben wij niet te vertellen over De Huizenkoopman!
KarelAntwerpen
Lees verder
De Huizenkoopman maakte de verkoop van het huis plezant. Ik keek enorm op tegen al het uitzoekwerk. Maar met de kennis van De Huizenkoopman was mijn huis zo verkocht, en kon ik genieten van mijn kleiner appartementje wat deugd doet!
SamDendermonde
Lees verder
In de coronapandemie ben ik mijn job kwijtgeraakt. Daarnaast had ik al lang de voorkeur om wat kleiner te gaan wonen. De Huizenkoopman regelde de verkoop van mijn woning waardoor ik snel mijn droomappartement kon kopen.
Ilse & XanderBorgerhout
Lees verder
Samenwerken met De Huizenkoopman was echt fijn. Hij legde alles goed uit en zorgde er voor dat wij snel een bod kregen.
FritsGenk
Lees verder
Nadat ik Alex sprak aan de telefoon hebben we snel een gesprek ingepland. Hij heeft er voor gezorgd dat de verkoop van mijn huis soepel ging en dat ik snel mijn geld had. Zo kon ik meteen het appartement kopen wat ik al langer op het oog had. Dat was anders nooit op tijd gelukt.
Vorige
Volgende

De Huizenkoopman

betrouwbaar en persoonlijk

Advies nodig of benieuwd naar hoeveel jouw woning waard is? 

Alex helpt je graag verder!