Ben jij al bekend met het begrip lijfrente? Lees alle voordelen van zo een lijfrente en geniet snel van extra geld!

Samenwerken met De Huizenkoopman

Ben jij een investeerder?

Samenwerken met De Huizenkoopman

De Huizenkoopman is zelf een grote investeerder in vastgoed. Doordat De Huizenkoopman al vele jaren actief is in de sector hebben wij een vergaande expertise uitgebouwd. We hebben de markt door de jaren heen zien veranderen en hebben ons hier telkens succesvol op aangepast.

Jaarlijks helpen wij vele particulieren bij de verkoop van woningen. En met succes, wat ieder jaar verkopen wij weer meer huizen. Deze gezonde groei willen wij graag blijven vasthouden. In Nederland heeft De Huizenkoopman momenteel al vele investeerders achter zich staan. Deze investeerders geloven in de visie van De Huizenkoopman en plukken daar ook de vruchten van. Ook in België zoeken wij nu investeerders die zich willen toevoegen aan het netwerk van De Huizenkoopman. Want net als in Nederland is de markt in België ook enorm aan het groeien, en daar wil jij als investeerder misschien wel onderdeel van uitmaken.

Wel de lusten, niet de lasten

What's in it for you?

Investeren in vastgoed klinkt voor veel investeerders als muziek in de oren. Toch zien we dat hier ook daadwerkelijk mee starten moeilijk is. En laat staan succes boeken. Het vinden van de juiste panden is vaak een moeilijke opdracht voor investeerders. Als aankoper van panden moet je beschikken over een breed netwerk. Dit vergemakkelijkt de aan- en doorverkoop van panden. Zelf dit netwerk opbouwen kost tijd. En als er 1 ding is wat jij als investeerder niet hebt, is het tijd. Jouw financiële middelen moeten zo snel mogelijk weer wat opbrengen. Samenwerken met De Huizenkoopman brengt dit proces voor je in een stroomversnelling. 

Ook verandert de vastgoedmarkt dagelijks. Als investeerder is het belangrijk dat jij deze wijzigingen op de voet volgt. Doe je dat niet, dan mis je kansen of loop je het risico foute investeringen te doen. De rentevoet die schommelt, huizenprijzen die stijgen en dan weer dalen of een situatie van inflatie of deflatie? Allemaal kunnen het tekens zijn om net nu te beleggen in vastgoed. Maar dan moet je wel deze signalen leren herkennen en het juiste moment voor een aankoop kiezen.

Tot slot komt er bij de verkoop van een woning een hele administratieve en praktische rompslomp kijken. Dat aspect bij het verkopen van een woning schrikt investeerders af. Bij De Huizenkoopman nemen we deze taak op ons. Wij hebben het contact met de verkoper en regelen alles. En jij? Jij hebt wel de lusten van investeren in vastgoed, en niet de lasten.

Hoe deze samenwerking er uit zal zien? Dat weten wij ook nog niet. Iedere investeerder werkt op een andere manier, en dat respecteren wij. Samen zoeken we naar een werkwijze die werkt voor ons beide.

Interesse in een samenwerking?

Laten we vrijblijvend een bakje koffie drinken.

Dat kan door te mailen naar info@dehuizenkoopman.be of te bellen naar 0470 372 526

Advies nodig of benieuwd naar hoeveel jouw woning waard is? 

Alex helpt je graag verder!