Ben jij al bekend met het begrip lijfrente? Lees alle voordelen van zo een lijfrente en geniet snel van extra geld!

- Woning verkopen -

Ik wil mijn...

Woning verkopen

Woning verkopen

Een woning verkopen. Hoeveel kost mijn woning? Woning verkopen zonder makelaar? Allemaal vragen en gedachten die door uw hoofd gaan als u uw woning wilt verkopen. Een woning verkopen is altijd een spannende tijd.  Moet ik een makelaar inschakelen? Of zal ik mijn woning zelf verkopen? Dit vraagt u zich als woningeigenaar waarschijnlijk af bij het verkopen van uw woning of appartement.

De belangrijkste vraag zal altijd zijn: Hoeveel is mijn woning waard? Prijsbepaling zorgt ervoor dat u uw droomwoning kan kopen of snel dat stuk bouwgrond kan kopen waar zoveel interesse in is. Ook kunt u een noodzaak ervaren waardoor het woning snel verkocht moet worden. U kan dus uw woning verkopen aan De Huizenkoopman.

De Huizenkoopman koopt uw woning.

huis verkopen

Woning verkopen

Woning verkopen

Uw woning verkopen aan De Huizenkoopman

Naast de prijs zijn de voorwaarden bij verkoop misschien net zo belangrijk. Is de EPC-waarde van de woning goed? Is er een bodemattest aangevraagd? Behoort de woning tot een verkaveling? Zijn er nieuwe regels opgelegd die u misschien niet weet?

De Huizenkoopman regelt alles voor u als u uw woning wenst te verkopen.

Dát is de kracht van De Huizenkoopman. Naast het kopen van uw woning, regelt hij alle voorwaarden die daaraan verbonden zijn. Dat betekent dat u naast de financiële zekerheid ook nog compleet wordt ontzorgd van A tot Z.

woning verkopen

Meerwaarde bij woning verkopen

Is de woning ondertussen meer waard dan waarvoor u het gekocht heeft? Perfect! We kunnen u de meerwaarde direct geven zodat u verder kan met het zoeken of uitkiezen van uw droomwoning.  De Huizenkoopman kan snel schakelen en een reëel bod geven voor uw woning.  Als investeerder kan hij snel uw woning kopen wanneer u beslist om de woning te verkopen. Zeker als daar een opgebouwde meerwaarde aan verbonden is.

woning verkopen

Snel uw woning verkopen

Snel uw woning verkopen, dat kan! Je neemt eerst contact met ons op. Wij maken telefonisch een afspraak. Daarna komen wij uw woning of woning bezichtigen en als desgewenst geven we u een eerlijk bod. Het kan allemaal erg snel gaan. 

Door zijn jarenlange ervaring in de woningmarkt en immobiliën, kent De Huizenkoopman de marktprijzen van woningen. Ook weet hij als geen ander wat er eigenlijk allemaal bij komt kijken als u uw woning verkoopt. Die randverschijnselen regelt hij ook voor u.

Daarom kan De Huizenkoopman uw woning snel kopen als u beslist om de woning te verkopen! Neem snel contact op dan komen wij nog sneller bij u terug!

U verkoopt, De Huizenkoopman koopt.

De Huizenkoopman

betrouwbaar en persoonlijk

Advies nodig of benieuwd naar hoeveel jouw woning waard is? 

Alex helpt je graag verder!