Ben jij al bekend met het begrip lijfrente? Lees alle voordelen van zo een lijfrente en geniet snel van extra geld!

Blogbericht

Huis snel verkopen

Huis snel verkopen

Een huis snel verkopen was nog nooit zo actueel

Het is de afgelopen maanden een actueel thema: De hoge inflatie & abnormale energieprijzen. Voor vele huishoudens is de situatie niet meer te houden. Er wordt veel beloofd, maar echte actie blijft alsnog uit. En daarnaast wegen de beloofde maatregelen nog zeker niet op tegen de aanhoudende hoge prijzen. Veel gezinnen kijken daarom naar andere manieren om aan geld te komen. Geen eten en geen verwarmd huis, het komt voor sommigen helaas dichter bij dan ooit tevoren. De laatste maanden krijgen wij regelmatig aanvragen om een huis snel te verkopen. Dringend jouw huis verkopen om zo de rekeningen te kunnen blijven betalen. Het klinkt heel ingrijpend, maar dat valt eigenlijk allemaal wel mee. Wij leggen je hieronder uit waarom een huis snel verkopen helemaal nog niet zo gek is.

Reden 1: Een huis dringend verkopen om hoge rekeningen te kunnen blijven betalen

De hoge gas- en elektriciteitsprijzen zorgen voor veel problemen bij huishoudens. Zo komen veel gezinnen niet meer rond door deze hoge energieprijzen. Dat is niet abnormaal, aangezien de prijzen in de meest extreme gevallen maal 15 zijn gegaan, en dat heeft torenhoge rekeningen tot gevolg. Wat kan je doen tegen deze hoge rekeningen? Hoe kan je de rekeningen blijven betalen? De Huizenkoopman kan een handje helpen! Een huis snel verkopen doe je bij de Huizenkoopman. Naast een maandelijkse lijfrente krijg je ook eenmalig een flinke financiële boost. En dat brengt terug wat rust in je leven. Uiteraard blijf jij wel gewoon lekker wonen in jouw huis.

Reden 2: Een woning snel verkopen omdat de woningprijzen hoog zijn

De markt is stilletjes aan weer aan het keren. De – nog steeds – hoge woningprijzen hebben hun piek bereikt het. Tal van factoren zijn verantwoordelijk voor deze ommekeer. Wil jij jouw woning dringend verkopen? Dan raden wij & andere vastgoedexperts je aan niet heel veel langer meer te wachten. Op dit moment geniet jij nog steeds van zeer goede condities wanneer jij jouw huis snel wil verkopen. Want één ding is zeker: Niets is meer zeker. De hoge prijzen die jij vandaag voor het snel verkopen van jouw woning krijgt kunnen over een maand alweer een stuk lager zijn!

Reden 3: Jouw huis snel verkopen omdat je ook nog wil genieten van het leven

Het is een enorm cliché, maar daarom niet minder waar. In deze tijden van crisis met onbetaalbare omstandigheden gaat het leven gewoon door. Veel mensen willen snel een huis verkopen om zo toch te kunnen blijven genieten van het leven. Reizen is weer mogelijk na Corona. Even de stress en zorgen in België ontvluchten, en jezelf weer helemaal opladen. Jouw woning snel verkopen kan het mogelijk maken. Bij de verkoop van een woning bij De Huizenkoopman ontvang je namelijk eenmalig een bedrag, en wordt je vervolgens in de vorm van een lijfrente verder financieel voorzien. Eenmalig een leuk extraatje, en daarna maandelijks een vast bedrag.

Een huis of woning snel verkopen wordt mogelijk dankzij De Huizenkoopman

Wil jij dringend jouw huis verkopen? Blijven die hoge rekeningen maar opstapelen en ben je daar wel eens klaar mee? Wil jij terug kunnen genieten van het leven? Neem contact op met De Huizenkoopman. Wij geven gegarandeerd een eerlijke prijs voor jouw huis. Eenmalig een mooie som geld ontvangen en vervolgens maandelijks een vast bedrag ontvangen?

Bel De Huizenkoopman op 0470 372 526 of stuur een mailtje naar info@dehuizenkoopman.be. Wil je snel een bod ontvangen? Vul dan ons intake formulier in.

De Huizenkoopman

betrouwbaar en persoonlijk

Advies nodig of benieuwd naar hoeveel jouw woning waard is? 

Alex helpt je graag verder!