Ben jij al bekend met het begrip lijfrente? Lees alle voordelen van zo een lijfrente en geniet snel van extra geld!

Blogbericht

Rekening niet meer kunnen betalen

Rekening niet meer kunnen betalen

Help! Ik kan mijn rekeningen niet meer betalen

De hoge energie en gasprijzen zorgen voor veel problemen bij huishoudens. Zo kunnen veel gezinnen de elektriciteit niet meer betalen en de gas niet meer betalen. Dat is niet abnormaal, aangezien de prijzen in de meest extreme gevallen maal 15 zijn gegaan, en dat heeft torenhoge rekeningen tot gevolg. Wat kan je doen tegen deze hoge rekeningen? Hoe kan je de rekeningen blijven betalen? De Huizenkoopman kan een handje helpen!

Hoge rekeningen blijven betalen dankzij De Huizenkoopman

Veel van jouw geld of vermogen zit vast in stenen. De stenen van jouw woning. Wanneer jij jouw hoge rekeningen moet blijven betalen, kan het omzetten van deze stenen in geld de oplossing bieden. De huizenprijs is op dit moment ook enorm hoog. Nu jouw woning verkopen kan resulteren in veel overwaarde. Wanneer jij jouw huis verkoopt aan De Huizenkoopman krijg jij eenmalig een vast bedrag, en ontvang jij daarna maandelijks een bedrag in de vorm van een lijfrente. Uiteraard blijf je gewoon wonen in jouw woning, alleen De Huizenkoopman krijgt het eigendomsrecht. Hoge rekeningen blijven betalen zoals de hoge gas rekening, hoge elektriciteitsrekening of andere hoge energierekeningen doe je samen met De Huizenkoopman.

Geen onnodige kosten bij het verkopen van jouw huis

Wanneer jij al veel hoge rekeningen krijgt kunnen andere onnodige kosten wel missen als kiespijn. Bij het verkopen van een huis komen best veel kosten kijken. Denk maar aan bijvoorbeeld de makelaarskosten, kosten om het huis aan te bieden, de fotografie die gemaakt moet worden. Daarnaast komt er ook gewoon veel tijd kijken bij de verkoop van een huis. Wanneer jij gewoon die hoge rekeningen moet kunnen betalen, maar geen zin hebt om je huis te verliezen of veel onnodige kosten te moeten betalen dan kan het verkopen van jouw woning aan een investeerder als De Huizenkoopman de oplossing bieden.

Een huis verkopen zodat je hoge rekeningen kan blijven betalen wordt mogelijk dankzij De Huizenkoopman

Blijven die hoge rekeningen maar opstapelen en ben je daar wel eens klaar mee? Neem contact op met De Huizenkoopman. Gegarandeerd een eerlijke prijs voor jouw huis. Eenmalig een mooie som geld ontvangen en vervolgens maandelijks een vast bedrag ontvangen? Bel De Huizenkoopman op 0470 372 526 of stuur een mailtje naar info@dehuizenkoopman.be. Wil je snel een bod ontvangen? Vul dan ons intake formulier in.

De Huizenkoopman

betrouwbaar en persoonlijk

Advies nodig of benieuwd naar hoeveel jouw woning waard is? 

Alex helpt je graag verder!