Ben jij al bekend met het begrip lijfrente? Lees alle voordelen van zo een lijfrente en geniet snel van extra geld!

Blogbericht

Huis verkopen aan opkoper

Huis verkopen aan opkoper

Een huis verkopen aan een opkoper, is dat wel verstandig?

Een vraag die veel mensen zich regelmatig zullen stellen. Het verkopen van een huis aan een opkoper of investeerder als De Huizenkoopman is zeker een goed idee. Het verkopen van een huis aan een opkoper heeft 2 grote voordelen. Ten eerste zal de verkoop snel afgerond kunnen worden. Een opkoper of investeerder beschikt over een groot kapitaal waarmee hij handelt. Zo kan jij binnen 24u al geld op jouw rekening hebben staan nadat je een akkoord bekomt met de opkoper. Een opkoper van huizen is vaak ook een stuk goedkoper dan een makelaar. Een opkoper verdient een bedrag op de doorverkoop van de woning, maar rekent geen ‘dossierkosten’. Er zijn tal van redenen om een huis te verkopen aan een opkoper. Wil je meer weten hoe De Huizenkoopman als opkoper werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we samen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Redenen om een huis te verkopen aan een opkoper

Zoals hierboven ook al vermeld zijn er veel voordelen wanneer jij jouw huis gaat verkopen aan een opkoper. Zo heb je snel waar voor je geld, en voorkom je ook nog eens extra kosten. Niet alleen financieel gezien is een huis verkopen aan een opkoper interessant, er zijn nog tal van extra positieve gevolgen. Zo is een dure fotograaf en zelfs styliste voor de woning niet nodig wanneer jij een huis verkoopt aan een opkoper. Vaak zijn dat kosten waar mensen niet bij stil staan. Maar de koper van een huis wil wel degelijk goede foto’s zien. Goede foto’s zorgen ook automatisch voor een hoger bod. Een opkoper heeft geen goede foto’s nodig om de waarde van een pand in te kunnen schatten. Een ander groot voordeel van het verkopen aan een opkoper zijn de vele bezoekdagen die je uitspaart. Dan spaar je gemakkelijk 10 tot 20 onbekende gasten uit die over de vloer komen. Tot slot heeft het verkopen van een huis aan een opkoper ook financiële zekerheid. Jij weet meteen waar je aan toe bent bij een opkoper, en moet niet afwachten of er geboden gaat worden & of dit bedrag wel naar wens is.

Een huis verkopen wordt een stuk aangenamer met De Huizenkoopman aan je zijde

Een huis verkopen is iets wat je beter niet alleen doet. Je kan naar een makelaar trekken, alleen dan betaal je veel meer dan wanneer je jouw huis verkoopt aan een opkoper of investeerder. De Huizenkoopman begrijpt heel goed dat je niet staat te springen om de gekende hoge makelaarskosten. Daarom biedt een huis verkopen aan een investeerder of opkoper een goed alternatief. Niet de hoge kosten van een makelaar, wel dezelfde uitkomst. Een woning verkopen aan De Huizenkoopman geeft rust en zekerheid. Samen halen we het maximale uit de verkoop van jouw woning.

Een huis verkopen doe je dus samen met De Huizenkoopman. Vakkundig advies, en snel een oplossing. Dat is garantie De Huizenkoopman biedt. Meer weten? Bel De Huizenkoopman op 0470 372 526 of stuur een mailtje naar info@dehuizenkoopman.be. Wil je snel een bod ontvangen? Vul dan ons intake formulier in.

De Huizenkoopman

betrouwbaar en persoonlijk

Advies nodig of benieuwd naar hoeveel jouw woning waard is? 

Alex helpt je graag verder!