Ben jij al bekend met het begrip lijfrente? Lees alle voordelen van zo een lijfrente en geniet snel van extra geld!

Idee 4

Overwaarde huis gebruiken voor een verbouwing

Overwaarde huis gebruiken voor een verbouwing

Verbeter uw woning zonder te lenen

Waarom bijlenen voor een verbouwing? De overwaarde van uw woning is in de meeste gevallen meer dan genoeg! Eerdere contacten van De Huizenkoopman gebruikten de overwaarde van hun woning voor verbouwingen. Zo werd er bijvoorbeeld geld uitgegeven aan uitbouw. Een nieuwe veranda, een nieuwe keuken, tuin of badkamer.

Moderniseer jouw woning zonder te lenen!

Ontvang uw overwaarde op uw rekening

Een bank brengt rente in rekening

Veel banken en hypotheekverstrekkers verlenen diensten waarbij ze de overwaarde uitkeren. Echter wordt hiervoor in vrijwel alle gevallen een product verkocht waarbij u rente verschuldigd blijft. Vaak tegen een “variabel” rentetarief. U begrijpt dat hier veel geld mee wordt verdiend.

Uw overwaarde en de belastingdienst

Gebruikt u de overwaarde uit uw woning voor iets anders dan een nieuwe hypotheek of woning? Dan mag u over de hoogte van dit bedrag geen hypotheekrente meer aftrekken. Daarnaast heeft u natuurlijk ook inkomstenbelasting te betalen over uw spaartegoeden, let daarom bij het verzilveren van uw overwaarde op het moment waarop de waarde van de woning aan u wordt voldaan. Zo voorkomt u een hogere aanslag Inkomstenbelasting.

Een kosteloos alternatief nodig?

De Huizenkoopman helpt u bij het verzilveren van uw overwaarde zonder dat hierop rentetarieven van toepassing zijn.

Wij zijn dagelijks bereikbaar voor uw vragen. Bel 0470 372 526 om antwoorden te krijgen op al uw vragen of plan een bezichtiging om snel uw overwaarde te ontvangen.

Overwaarde verzilveren kan ook nog andere redenen hebben

De Huizenkoopman

betrouwbaar en persoonlijk

Advies nodig of benieuwd naar hoeveel jouw woning waard is? 

Alex helpt je graag verder!